Следете ја нашата
фејсбук група


 

 

Контакт

Ул. 8 бр 90а
1042 Миладиновци
телефон: 02 2577709

ООУ „БРАЌА МИЛАДИНОВЦИ“


Известувања
Регионален натпревар Математика
2022

Приговорите за задачите може да ги испраќате на е-mail :  

Во приговорот треба да пишува од кој ученик е кое оделени е објаснување за која задача се поднесува приговорот (со кратко објаснување) во subject на меилот пишете ПРИГОВОР

Решенија на задачите и бодови за постапката:  РЕШЕНИЈА

Резултати од натпреварот


IV одделение

V оодделение
VI оодделение
VII оодделение
VIII оодделение
IX оодделение